Makkelijk recept voor feesten of grote groepen.
Snijd het vlees in blokjes van ongeveer 2cm x 2cm, doe in een kom samen met de olie en alle kruiden behalve het laurierblad. Meng het geheel goed door en zet aan de kant.
Snij de aardappel in kleine blokjes van ongeveer 1cm, Snij de paprika en de ui in reepjes.
Bak het vlees aan in een grote hete pan met dikke bodem, voeg als het vlees mooi is aangebakken de uien toe aan het vlees en laat even meebakken. Voeg hierna de aardappel, bouillonblokjes en water toe tot het vlees net onder staat en laat het geheel 2,5 uur stoven op laag vuur.
Voeg het laatste half uur de paprika toe aan de pan en laat mee stoven.
Proef na 2,5 uur en breng het gerecht op smaak met peper en zout, om de saus in de gewenste dikte te krijgen voeg je beetje bij beetje het maïzena mengsel toe tot het de juiste dikte heeft.
Je hebt nu een heerlijke goulash bereidt, eet smakelijk!
Rijst, Stokbrood of Frietjes