Broodje Filet Martino

Opdieningen: 2 Totale tijd: 10 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Broodje filet americain met augurk uitjes en martinosaus
Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 5 minuten Kooktijd 5 minuten Totale tijd 10 minuten
Opdieningen: 2 Geschatte kosten: $ 3.5

Beschrijving

Broodje  Filet Martino:

Is typisch iets Belgisch. Het is een soort luxe, pikantere variant van het broodje filet americain. Uitgevonden in de jaren 50 in Antwerpen, door een man die als bijnaam 'Martino' had. Na een avondje drinken kwam hij met honger bij de snackbar van zijn vriend, Albert de Hert. Deze maakte voor hem dit heerlijke broodje.

Ingrediënten Saus

Overige ingrediënten

Bereiding

  1. Martinosaus

    Doe de Ketchup, Mosterd, Worcestershire Sauce, Tabasco en de Cayenne peper in een klein kommetje en roer het geheel goed door elkaar.

  1. Snijden

    Snijd de ui en de augurk in kleine blokjes.

  1. Samenstellen
    • Snijdt de stokbroodjes door en besmeer met de Filet Americain, bestrooi met peper en zou naar smaak.
    • Doe vervolgens de blokjes ui en augurk eroverheen.
    • Maak het broodje met de Martino saus.

    Je hebt nu een overheerlijk Broodje filet Martino, eet smakelijk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven